Hoppa till innehåll
Hem » Betting på brittisk fotboll

Betting på brittisk fotboll

Den brittiska fotbollen fortsätter att öka sin dominans när nya tv-pengar fortsätter att trilla in. Premier League är det stora flaggskeppet men FA-cupen och EFL Cup är två turneringar som den inhemska fotbollen bjuder på. I tider där titlar blir allt viktigare för spelare är det inte särskilt konstigt att vi också får se större fokus på nationella fotbollscuper. När det kommer till betting är också Premier League den liga där det finns flest odds på och utbudet fortsätter att öka.

Premier League är världens bästa fotbollsliga

Premier League är världens bästa fotbollsliga och fortsätter sin dominans på UEFAs ranking. De brittiska klubbarna brukar gå långt i Europa och med tanke på den ekonomiska dominans som råder lär gapet till övriga ligor inte minska, snarare tvärtom. Därför är det också på Premier League som det finns galet många marknader inom odds.

Du kan läsa mer om betting online här på Premier League och de olika alternativ som finns tillgängliga. Inför säsongen finns det långtidsspel tillgängligt där du kan betta på vem som vinner ligatiteln, vilken spelare som vinner skytteligan och mycket mer. Det finns också odds på samtliga matcher innan avspark, ofta med flera hundra marknader per match.

Testa också live betting på Premier League för riktigt stor spänning. Live odds ger betydligt mer action vilket uppskattas av många. På så sätt har du förutsättningar att kunna få odds i ständig förändring.

FA-cupen är världens äldsta fotbollsturnering

FA-cupen är världens äldsta fotbollsturnering och har spelats sedan 1871. Den är öppen för alla lag från de lägre divisionerna i såväl England och Wales men också för Premier League, Championship, League 1 och League 2. Av alla nationella fotbollsturneringar är det FA-cupen som kanske är den mest prestigefyllda.

Det är över 700 lag som deltar i turneringen och såväl semifinalerna och finalen spelas på Wembley. Du har perfekta möjligheter att betta på FA-cupen också. Vissa väljer att betta utan den svenska licensen men vi rekommenderar att betta på FA-cupen hos svenska aktörer. Då kommer du att få större trygghet och säkerhet när du bettar.

EFL Cup får allt högre status

Det är ingen hemlighet att EFL Cup är den tredje turneringen i England då såväl Premier League och FA-cupen har högre status. Men EFL Cup, eller Carabao Cup som den heter pga sponsorn, är en turnering som spelarna gärna vill vinna. Spelare prioriterar titlar idag och därför är det också en viktig turnering för lagen i England.

Manchester United vann upplagan 2022/23 och bröt därmed en lång titeltorka. Vad gäller betting och odds på Carabao Cup finns det perfekta möjligheter. Du kan ta del av en spelupplevelse som innebär fantastiska odds och många marknader på samtliga matcher från första rundan till den stora finalen på Wembley.

Community Shield avgörs varje år

Community Shield är den årliga fotbollsmatch som inför varje säsong spelas mellan vinnaren av Premier League och FA-cupen från föregående säsong. Matchen avgörs på Wembley och blir därmed som en upptakt till fotbollssäsongen i England. Community Shield har spelats sedan 1908.